torsdag 1 november 2012

Torsdag 1/11-2012 20:16

DAG: Jaha idag var jag sen men jag satt för länge framför teven och kokade alldeles för mycket makaroner. Men nu till natten sov rätt bra fram till fem tiden då jag var uppe på toan. Efter detta så sov jag i korta stunder fram till elva tiden, men jag kände mig rätt pigg idag när jag gick upp. Så fick i mig frukosten och efter detta så gick jag igång med romanen. Körde den fram till ett sedan igen från två till tre. Efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretchade och så middag. Såg på family guy och lite på Simsons med idag det är därför jag är sen, ja och att jag kokade alldeles för mycket pasta idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag kommer igen imonn med lite till.

TRÄNING: Gick bra idag och jag har fått ny stryka så det kommer gå att höja till näst nästa vecka. Skall då gå upp två kilo tror jag att jag orkar, vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja idag gick det bra att köra och jag såg idag att jag har kommit längre än hälften är på sidan 153 och den går upp till 247 så inte hälften som jag sa innan. Men det går framåt och det går rätt bra men jag tror dock inte att det kommer att publiceras så bra är det inte.

Japp inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: