lördag 3 november 2012

Lördag 3/11-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen och rätt kass sådan inatt somnade inte som jag ville igår utan till två tre tiden. Men sov sedan bara fram till sex tiden innan jag vaknade igen. Somnade sedan i korta stunder fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:40 tiden var lite sen igång idag. Så efter detta så skulle jag då ha lagat träningsmaten kom jag på just nu. Men det gjorde jag inte så jag får göra detta imonn efter dammsugningen och hemsidan. Så mer? Jo jag satte igång med storstretchen till tre tiden sedan middag. Hade idag fiskpinnar med potatis och majonnäs och såg mina serier men fick spara en tills imonn. Så mer? Jo jag skall maila comhem och fråga när man kan logga in på C-Mores play det går inte nu men skall kunna gå snart säger de. Så mer? En bra dag idag trotts kass natt ja eller morgon. Mer? Ja mer som att jag spelade ett spel på mobilen igår kväll det var nog därför jag sov kasst men jag hade fastnat på en som jag fick ta till fusk för att komma förbi. Men jag tog mig förbi den igår natt och har kört den idag skall köpa hela tänkte jag men har inte pengar nu så det får bli till nästa månad. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Ja jag skulle nog ha gått ut idag för idag var det illa segt att köra kall var jag. Så det gick inget vidare att köra idag, men jag hade inget att göra ute idag så.

ROMAN: Ja imonn är det ledigt och jag kom på vad jag skulle lägga på. Sa det för ett tag sedan men kom inte ihåg vad det hette. Jag skall lägga på miljöbeskrivningar som nästa punkt. Och så skall jag kolla upp detta med namnen på samma gång sedan så kommer jag att skriva in det i datorn. Och så får vi se vad jag gör sedan skall nog kolla upp lapparna jag har antecknat i innan jag gör det. Finns lite små fel som jag måste rätta till sedan, då på lapparna. Så får vi se vad jag gör sedan.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: