fredag 2 november 2012

Fredag 2/11-2012 20:14

DAG: Jaha natt igen då och en rätt bra natt trotts att jag vaknade till sju tiden. Men efter detta så sov jag fram till tio tiden så rätt bra natt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag igång med romanen körde den fram till 13:30 idag. Sedan stack jag till ICA för att handla lite och innan till halv två tiden så gick jag igång med att skanna datorerna. Sedan stack jag till ICA för att handla sedan hem igen och gjorde inte nått fram tills klockan slog tre då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och såg på lite serier när jag åt men jag har ett gäng kvar tills imonn. Så mer? Kort blogg idag igen? Jo jag satte mig och läste lite ur duma key efter middagen. Men det blev bara ett kapitel idag för jag var sen igen såg för många serier idag när jag åt. Nä jag kommer inte på mer idag kommer igen imonn med mera då efter storstretchen. Jo jag glömde säga det i onsdags jag vann inte nått på lotto som vanligt.

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch igen skall nog inte ut imonn tror jag men hoppas att den går bra ändå. Blir lite varm när jag är ute så då går stretchen lättare.

ROMAN: Ja stötte på ett problem idag när jag körde, jag har lagt till och ändrat namn på många jag har tendens att sätta samma namn på alla när jag kör. Så jag fick idag gå tillbaks för att se vad jag hade ändrat till. Men det gick bra men måste se upp på detta sedan med.

Nä inte mer idag kommer som jag sa igen imonn med mera strunt ses då. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: