torsdag 8 november 2012

Torsdag 8/11-2012 20:14

DAG: Jaha sen idag men jag satt för länge framför teven idag, men nu till natten. Somnade igår men inte som jag ville kunde inte ha båda propparna i inatt så jag fick sova med en i. Och då vaknar jag av allt som låter så även inatt ett antal gånger. Men till tio tiden så var sömnen slut och jag kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde som vanligt fram till ett sedan från två till tre. Efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen. Så tangenterna går inte som jag vill det är antingen fördröjning eller så går de inte alls. Men jag ändrade något nu så kanske det går bort, det var ännu mer fel idag när jag skulle skriva in romanen i datorn. Men hoppas det rättat till sig nu. Så träning och så hem och stretch och så middag på det. Men imonn så skall jag köpa annat till nästa vecka hoppas det smakar gott. Så mer? Jo jag satt alldeles för länge idag framför teven får inte bli en dålig vana detta nu. Så mer? Jo jag vann inte nått igår på lotto men till lördag smäller det till det känner jag på mig. Eller hur? Nä nog för idag slut för idag kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Ja idag så fick jag allt uppskrivet för nästa vecka men det tog en illa tid idag var sen brukar inte vara det men idag så. Men träningen gick bra så lite slö var jag nog men det var kass natt så.

ROMAN: Ja dag så körde jag en runda och det är inte så mycket kvar nu att skriva ner. Så skall jag gå på med papperna (jag vill skriva papprerna men det är fel det går inte att böja detta ordet) eller så är det ett papper flera papper. Men jag skall gå igenom dem och så lägga till mer miljöbeskrivning så är jag nog klar sedan.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: