onsdag 14 november 2012

Onsdag 14/11-2012 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja, sov rätt bra men fick ta ut propparna idag till sex tiden. Efter detta så sov jag rätt kasst fram till tio tiden. Efter detta så somnade jag inte igen kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den fram till 13:30 då jag satte mig och chattade med Binero. Jag fick ett problem utrett men ett återstår skall kontakta dem till fredag tror jag om jag inte kommer åt dem imonn efter jag är klar med romanen. Så mer? Jo efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen och kollade felet igen men det var inte okey. Om ni undrar vad det är så har hela hotellet uppgraderas till 2.0 och alla siter migrerats över till detta och då uppstår lite problem som jag har pillat med idag. Så mer? Jo jag kom hem men fick inte det löst och så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med ris och såg på mina serier och jag hinner inte se alla för det tar tid att pilla med hemsidan så jag kommer ha massor att se till lördag och söndag. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite ur duma key idag och la ner supporten för idag. Ett par kapitel blev det idag med trotts massor av strul med hemsidan. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen tills imonn med mer. Jo det är ju lotto idag och jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter idag eller så imonn om det inte gav nått. Så ses igen imonn. Jo jag har nu bytt över till andra plattformen och nästan allt fungerar som det skall, hemsidan.

TRÄNING: Jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så får vi se hur det går med nya tyngderna imonn då.

ROMAN: Ja fick min en och en halv timme idag och det gick rätt bra idag med skall nog kunna få till det hoppas jag ändå.

Japp nu uppgraderad till 2.0 och inget har förändrats alls som ni ser. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: