måndag 12 november 2012

Måndag 12/11-2012 20:03

DAG: Jaha natt igen då och en rätt bra natt inatt, kunde ha propparna i hela natten så jag sov rätt bra. Till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så till tolv tiden så gick jag igång med romanen, var idag klar till 12:30 tiden. Och gjorde sedan inte mer efter detta jo lite till men mer se nedan. Så sedan när klockan slog fyra så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretchade och så middag på det. Idag trodde jag att jag var sen men var tidig idag var klar med middagen till 19:45 varför jag trodde att jag var sen vet jag inte men så var det. Så mer jo jag såg på family guy när jag åt och det var gott idag även om jag har ätit detta väldigt mycket innan. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som det brukar vara det. Så mer? En bra dag idag och det är för att natten var bra så blir det ofta det.

TRÄNING: Ja höjning idag och det var rätt tungt på ett par övningar idag. Men det gick bra dock kommer det nog kännas till nästa måndag då kan det vara tyngre då. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med omgången och skrev sedan ut till 12:30 fram till 13:00 nått sånt. Sedan till två tiden så satte jag mig och gick igenom papperna så  det är klart med. Till nästa gång då imonn skall jag lägga på mer miljöbeskrivningar på allt. Sedan kan det nog vara klart att skicka in, tror jag. Vi får se vad jag tycker om det efter denna omgången. Det är omgång tio det.

Nä nu är det slut för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: