söndag 18 november 2012

Söndag 18/11-2012 20:10

DAG: Jaha natt igen och en rätt kass sådan igen men jag kunde inte ha proppar i igen. Kan jag inte ha det inatt så kommer jag inte sova bra och dagen blir kass. Vi får se hur det går med det inatt. Så kom ur sängen till tolv tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta så gick jag igång med dammsugningen och rätt på detta med hemsidan. Kan meddela att jag idag löste problemet med den fick för mig att se hur det såg ut i chrome och där visades det okey. Så jag loggade in och så kopierade jag länken in i IE och så fick jag det att fungera tillslut ändå. Så men hemsida ja det gav 223 224 på spotify sidan och 261 262 på startsidan. La upp på twitter och facebook med idag var klar till två tiden och jag fick i mig en mjukis. Det var ett tag sedan jag fick i mig en sådan men idag så blev det av. Så efter detta så satte jag mig och såg lite på en film i mobilen men satt bara en stund. Sedan tänkte jag att jag skulle se den på teven men jag gjorde maten innan jag satte mig. Hade idag karréer med pommes och såg ett tag på filmen men orkade inte se klart har till den 22é att se innan det tar slut med det kontot. Det är på netflix som jag ser men det var inte mycket att se så jag har stängt kontot det stänger till den 22é. Så såg på family guy när jag åt resten av maten. Sedan såg jag igen family guy när jag åt lunchen. Och så läste jag lite ur duma key ett par kapitel blev det idag. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter vad det gav. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn efter träningen.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Såg idag att till nästa månad så skall jag rotera övningarna igen.

ROMAN: Japp imonn så kör jag igen då ja, hoppas på bra sömn bara så skall det nog gå bra. Men jag tror inte på bra sömn natt men hoppas att jag kan ha propparna i.

Nu är det slut för idag kom igen imonn så blir det mer att spana på. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: