tisdag 13 november 2012

Tisdag 13/11-2012 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt, fick ta ur proppen under natten och sov sedan rätt kasst fram till elva tiden. Fick i mig frukosten och så fick jag ett sms från Binero att de skulle migrera hemsidan så jag fick fart med detta. Men jag kunde inte så jag gick igång med romanen istället. Så till 13:30 så ringde jag till dem igen och fick då hjälp. Men jag fattade inte så jag fick ringa igen. Jo jag fick ett samtal idag med om att jag fick lite pengar till datorn så nu är det lugnt med den. Så ringde igen och då sa han att jag kunde migrera med en gång allt var klart så det gjorde jag. Men jag kan inte få igång statistiken och inte heller kan jag logga in på ftp kontot så jag måste ringa imonn igen om detta. Så jag åt middag där emellan med och såg lite på serierna jag hade spelat in men fick ingen ro så jag la ner tidigt idag och ringde till dem istället. Så mer? En rätt kass dag idag men det är natten som avgör detta. Men bra ändå för jag fick pengarna så på det hela en okey dag idag.

TRÄNING: Ja igår så gjorde jag mig illa lite när jag gjorde en övning och det kändes igår så jag fick ta ett par tabletter igår när jag la mig. Har idag smörjt in med gelé så jag hoppas att det inte håller mig vaken inatt. Det är sängen som tillslut gav skada har känt av det men inte så det har varit problem innan men så igår. Jag skall få ny säng men det tar nog ett tag innan dess hoppas att det släpper nu.

ROMAN: Ja lite små kass dag idag hade svårt att koncentrera mig idag efter det med hemsidan. Men gick ändå tillslut igång med det och det gick rätt bra ändå idag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: