söndag 11 november 2012

Söndag 11/11-2012 20:14

DAG: Japp natt igen och rätt kass sådan igen, kunde inte ha propparna i länge inatt så jag sov rätt dåligt när de var ur. Vaknade ett antal gånger fram till tolv då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så gick jag på med dammsugningen efter detta så var det hemsidan. Idag hade båda uppdaterat och det gav 221 222 på spotify sidan och 259 260 på startsidan. La upp på twitter och facebook med, men jag säger igen om ni inte uppfattade detta innan. Det går inte att komma till spotify med IE9 av någon anledning om ni går upp på facebook. Ja nu gick det så kanske har de fixat detta i någon uppdatering för jag testade nu och det gick. Så mer? Jo efter detta så var jag nere med soppåsen och sedan fick jag i mig en mjukis. Och så satte jag mig lite med netflix som jag stängde idag är inte så mycket att se på så jag tror jag skippar det. Och såg lite men gav upp orkade inte se hela idag och så satte jag igång med middagen. Hade idag pepparbiffar med pommes och pepparsås och såg på teven med. Men inte på något speciellt bara slö tittade, så fick även i mig lunchen sedan och såg också då lite på teven. Efter detta så satte jag mig och läste lite ur duma key ett par kapitel blev det idag. Så mer? Jo jag har kollat upp lite på musiken med det har inte kommit ut uppdatering till ljudkortet eller till interfacet men jag gick upp och tog ett nyhetsbrev så kommer jag nog få info om detta hoppas jag. Så får vi se när det kommer till ljudkortet snart hoppas jag. Dock så kommer jag inte köpa förrän till januari så innan dess hoppas jag att det kommer. Nä jo jag skall idag få reda på om jag vann något lite på lotto igår. Ni får veta på twitter om det gav nått eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Får vi se hur det går med nya vikter imonn då. Ni får rapport imonn.

ROMAN: Ja om jag inte räknat fel så kommer jag bli klar imonn med denna omgången. Så vi får se sedan skall ta och skriva ut efter detta så är det bara att köra igen.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: