tisdag 20 november 2012

Torsdag 20/11-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, och en rätt kass sådan igen. Fick ta ur propparna till ett tiden och låg sedan utan hela natten. Vaknade ett otal gånger till fem tiden så låg jag vaken till sju innan jag lyckades somna igen. Men sov bara en tio femton minuter, kom ur sängen till tio tiden och fick i mig frukosten. Det är inte bra med öronen jag måste ha proppar i om jag skall sova. Skall se imonn om jag får ta och ringa till läkarcentralen och få tid. Men jag kommer nog inte få tid med en gång men jag hoppas jag kan få det. Jag måste göra något åt detta innan jag får mer problem, och jag sover sämre och sämre nu. Sedan gick  jag igång med romanen och körde den fram till 13:30. Så mer? Jo jag spanade på musikbörsen igår och såg då att det har kommit cubase 7 så jag kommer inte köpa 6.5an utan ta 7an men då kommer priset gå upp med 600 som jag nu ligger back med. Och jag kan inte spara mer pengar till januari det går inte men kanske jag kan få till det ändå. Så mer? Jo jag stack ut och köpte en almanacka idag som denna gång gick på 89 har köpt innan då har den gått på över 100 tror det var 149 men det var en annan leverantör så jag hade tur idag. Var inne på ICA med och köpte lite sedan hem igen. La mig på sängen men fick ingen ro idag efter kass natt så jag kom upp till fyra tiden och fick igång middagen. Hade idag karréer med mos men jag stekte ena lite kasst så den var inte genomstekt men jag åt inte den. Det är jobbigt med kött som har olika tjocklek har fått detta massor av gånger och ena blir stekt men inte den andra. Idag hade jag lite för bråttom så jag tänkte nu är det klart, men så var inte fallet. Så såg på mina serier idag när jag åt men jag missade ett avsnitt som inte heller idag var rätt. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha idag var det inget på denna punkt men till torsdag så kör jag igen. Men vi får se hur det går med sömnen till torsdag.

ROMAN: Ja körde idag även om det gick illa trögt idag efter kass natt. Men det gick ändå okey på det hela idag.

Så mer att säga nej inte idag kommer igen imonn med mera då. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: