söndag 25 november 2012

Söndag 25/11-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och rätt okey trotts att jag inte hade proppar i. Sov fram till fem tiden sedan somnade jag igen fram till sju. Men efter detta så gick det inte att somna så jag gick upp till åtta tiden. Fick i mig en stor frukost idag och sedan fick jag vänta på att klockan skulle bli lite mer innan jag gick igång med dammsugningen. Till elva så körde jag igång efter detta så gick jag på hemsidan idag var det 225 226 på spotify sidan och 263 264 på startsidan. Så la upp på twitter och facebook med idag. Efter detta gjorde jag inte mycket annat än väntade på att klockan skulle slå middag. Jo jag fick i lite mer i örat men det är lock ännu det gör inte mycket nytta det men det gör det nog lättare att få ut sedan. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med klyft och kebabsås. Såg på mina sista serier idag när jag åt med. Så tog en mjukis idag med efter jag hade fixat hemsidan. Så sedan efter middagen så satte jag mig och läste ett par kapitel ur duma key. Så och jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer då.

TRÄNING: Jaha har packat idag och är redo för träningen imonn. Får se då hur natten går bara men jag hoppas jag kan sova rätt bra ändå.

ROMAN: Ja imonn så kanske det inte blir nått gjort jag tror jag skall ta mig till läkarcentralen med en gång när jag kommer ur sängen. Så kanske jag kan skriva efter detta ja eller efter lunch blir det nog då. Vi får se hur det går med det.

Nä inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: