torsdag 29 november 2012

Torsdag 29/11-2012 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja och jag sov rätt bra inatt igen men vaknade ett antal gånger ändå. Så till halv tolv så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan satte jag igång med romanen till halv ett tog sedan paus till ett och gick igång igen till 13:30 för att kompensera den sena starten. Så jag körde två timmar idag med även att jag kom upp sent. Så efter detta så gjorde jag inte nått tills klockan slog fyra då jag stack till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Såg på family guy när jag åt och satt idag till åtta innan jag gav upp. Så mer? Nä kommer inte på mer idag tror jag visst jo jag såg inte om jag vann igår fick inte hela resultatet igår så kommer det så ser ni på twitter idag i så fall.

TRÄNING: Jaha träningen idag gick väldigt bra och jag var idag i tid så jag var klar till halv sju med stretchen. Men jag skall köra ett tag med trummor nu till nästa vecka så skall jag se om jag får ont i benet. Går det bra så skall jag börja springa sedan och se om det gör ont då. Annars så måste jag lägga ner språnget och cykla istället om jag får tillbaks benhinneinflammationen igen.

ROMAN: Ja jag fick mina två timmar idag och jag är redo för att köra imonn igen. Trotts sen start så fick jag mina timmar idag igen.

Jaha inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: