onsdag 7 november 2012

Onsdag 7/11-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt inatt, men så spelade jag inte spel heller inatt. Somnade till ett tiden och sov sedan rätt bra fram till tio tiden. Kom ur sängen till lite innan elva tiden och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem och gick igång med middagen till 15:45 tiden idag hade jag kotletter med klyft det var så där gott idag. Såg på mina serier när jag åt och efter detta så gick jag rätt över till lunchen. Satt länge idag framför teven och åt lunchen fort idag så jag var klar redan till lite efter sex tiden. Så jag satte mig och läste lite ur duma key ett par kapitel blev det idag. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter idag eller imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja idag har jag packat väskan för att köra imonn då jag skall skriva ner resten av övningarna så är det klart för att höja tills nästa vecka.

ROMAN: Ja satte mig och fick in allt i datorn idag men kom inte så långt idag. Men jag kan lättare se vad jag har gjort om det ligger inne i datorn när jag sedan skall skriva ut. Så det gick bra idag och jag körde nog en fyra sidor idag som jag la in i dokumentet.

Ja vi håller tummarna idag så kommer jag på twitter vad det gav skulle sitta gott med en 100 000:- det hade varit bra för mig. Men nog för idag så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: