lördag 24 november 2012

Lördag 24/11-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen så jag skippade att skriva idag och stack till apoteket istället. Köpte lite smått och gott som skall hjälpa mig att kunna sova med proppar. Sedan hem igen och gick igång med middagen redan till halv två tiden idag. Det var för att sängen skulle komma så tänkte jag att jag äter tidigt idag. Så och innan detta så stekte jag träningsmaten och la in den sedan när jag kom hem från ICA. Så fick inte ner maten idag men jag har svårt för att göra många saker samtidigt så det var därför. Sedan så gick jag igång med storstretchen och var klar till två tiden. Så sedan till fyra tiden så ringde det och han sa att han skulle komma om fem minuter. Men han ringde igen och sa nej det gick inte så han kom till 17:30 då hade jag kunnat äta som vanligt idag men men. Så släpade upp den och jag höll på att få hjärt attack på köpet men jag fick upp den. Ja inte ensam han bar med men det är en sak att lyfta på gym och en annan sak att bära en säng. Man tränar inte uthållighet på gym även om jag kör superset så ger det inte någon större uthållighet. Så sedan fick jag av benen och så bar jag upp den gamla sängen till vinden. Då var det inte så tungt som innan trotts att jag bar själv. Så och den är stenhård om man jämför med den gamla. Och lite ont i ryggen gör det med men det tar en månad innan man vänjer sig så. Så sedan så hade jag i lite medel i örat och som vanligt så täppte det igen så nu kommer jag lyssna på tjut hela natten. Det är knappt någon ide att göra det men tänkte jag kanske kan lösa det men inte heller. Skall till måndag och skölja ut det så slipper jag det sedan. Så med hjälp av det jag köpte från apoteket så skall jag nog kunna slippa det sedan hoppas jag. Så mer? Nä det var nog inte mer idag så jag kommer igen imonn. Jo det är lotto idag så jag hoppas på era tummar idag så får ni veta på twitter om det gav nått. Eller så imonn på twitter om det gav lite, eller så till måndag om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja gick med storstretchen idag tidigt för att jag skulle hinna äta innan han kom. Och det gick bra idag hade mer kraft idag än innan vad det nu berodde på.

ROMAN: Ja kass natt och jag la ner det idag var ingen ide att köra idag alls. Sedan är det till tisdag då jag skall kippa mig och sedan till onsdag så skall jag handla mat. Sedan till lördag så skall jag träffa min trumkompis till tolv tiden lite tidigt men jag kan nog så den dagen går bort med.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: