fredag 9 november 2012

Fredag 9/11-2012 20:14

DAG: Jaha raskt över till natt och fick ta ut ena proppen igen så rätt kass sömn inatt igen. Låg vaken från fem till sju sedan somnade jag en kort stund fram till åtta ja sov alltså inte fram till åtta men såg då på klockan. Så efter detta så sov jag inte mer idag utan till tio tiden kom jag ur sängen. Och fick i mig frukosten sedan satt jag och väntade fram till tolv då jag stack ner med tvätten. Men glömde tiden idag så jag satt vid datorn innan jag stack då var klockan runt 12:10. Men jag fick in allt och sedan upp igen, satte mig vid datorn igen och satt länge igen. Men kom på det till 12:45 då jag rusade ner och hängde upp den samma. Och vad gjorde jag framför datorn då? Jo jag fick igår ett besked om mitt musikprogram att det kommer gå att installera på Windows 8 med en gång. Så jag slipper att köpa pro och kan installera  med en gång. Då sparar jag 500-600 på detta och kan använda det för att köpa en ny jacka. Den ligger på 799 men jag tror att jag skall ha det med när den dagen kommer. Så mer? Jo jag kollade också på den gamla datorn tänkte ladda in lite mer ram i den men det kommer gå på 800 och mer så nä. Får se om morsan vill ha den så kan då få men då är den seg som fan. Men de har nog tid att sitta jag skulle inte kunna använda den igen för seg. Så mer? Jo sedan så stack jag ut och handlade idag även detta var sent som fan. På vägen hem så kollade jag till tvätten sedan upp igen. Och så till kvart i fyra så hämtade jag upp tvätten och gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg på mina serier men satt så läge idag att jag inte hann med lunch och fick spara en tills imonn med. Så det var nog allt för idag det kommer igen imonn med mer. Jag skannade datorerna idag med till ett tiden gick de igång och till fyra var det klart, ja lite innan men jag såg då. En rätt bra dag idag trotts lite små kass natt.

TRÄNING: Ja då är det storstretch imonn igen skall nog ut imonn så att jag får upp lite värme innan jag går igång. Men jag handlade idag så vi får se.

ROMAN: Det jag kan se så kommer jag nog blir klar imonn med denna omgång så skall jag gå på resten sedan till måndag. Och då går nästa omgång igång igen.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: