måndag 19 november 2012

Måndag 19/11-2012 20:04

DAG: Jaha till natten igen då ja och inatt kunde jag ha propparna i så jag sov rätt bra. Men eftersom jag hade sovit kasst ett par dagar så var jag rätt trött idag iallafall. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Efter detta så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog fyra och jag stack till träningen. Tränade sedan hem och så stretch middag efter detta och såg family guy när jag åt. Så mer? Jo jag vann igår på lotto men det gav bara 20:- spänn jag satsade detta på extra lotto igår efter bloggen. Så mer? Jo jag fick hjälp av Binero att fixa mailet igår på mail. Man kan alltid lita på Bineros support. Så nu är allt okey med hemsidan igen efter migrera (det går inte att skriva migreringen det är inte rätt men det är det jag menar) så allt fungerar som det skall och allt är okey. Så mer? Jo jag såg på garanti på nya datorn så måste jag lägga 500 mer finns ingen annan garanti på den. Men det har jag råd med så det är lugnt eftersom jag avbetalar den. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja det gick bra idag men det tog tid när jag satte mig och cyklade så såg jag att jag var sen så jag skippade sju minuter idag och stack hem. Jag var en tio minuter sen bara men jag får jäkta om jag kommer sent så jag hoppade lite cykel idag.

ROMAN: Ja körde på idag och fick till det rätt bra idag men jag måste lägga till mer av detta på slutet där är det tunt med det. Men en bra dag idag på denna punkt.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: