fredag 16 november 2012

Fredag 16/11-2012 20:12

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt trotts att jag inte kunde ha i propparna. Sov fram till tio tiden ja jag vaknade ett antal gånger där innan men kom ur sängen till tolv tiden. Nä det var lite innan för jag hann få i mig frukosten och sedan gå igång med romanen lite efter tolv. Så körde den idag fram till 13:40 och stack sedan till ICA för att handla. Fick med mig det jag skulle ha och ett par öl med och en påse med chips. Slog en signal till morsan sedan och gick sedan igång med middagen, men då var klockan redan fyra tiden. Så hade idag karréer med pommes och pommes krydda idag var länge sedan jag hade det. Och såg serier men jag har varit slö på att se så det var för många idag. Satt ända till sju idag och fick inte i mig lunchen heller så var det en serie som inte spelades in men jag tror att jag hade satt för många tider så den hoppade en då. Skall spela in den till måndag igen hoppas den kommer med då. Så mer? Mailprogrammet ville inte igår heller jag fick starta om datorn innan det gick igång. Och på tal om detta så gjorde jag skann av datorerna idag med och uppdaterade dem via windows update. Glömde göra det i onsdags men gjorde det idag. Så mer? Rätt kass dag idag för jag har fått jäkta hela dan idag kom upp sent och sedan var jag sen hela tiden idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Japp då är det storstretch imonn igen då ja, tror jag skall ta och ta mig till ICA imonn igen så jag blir lite varm innan jag går igång med stretchen. Skall göra träningsmaten med imonn innan.

ROMAN: Ja tror att jag har hittat ett stycke som jag måste skriva om nästa omgång. Men jag såg det på en dag som var kass så jag vet inte om det är kasst eller inte. Är lite kasst när jag sover dåligt då tycker jag att det inte är bra alls men vi får se.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: