torsdag 15 november 2012

Torsdag 15/11-2012 20:15

DAG: Jaha natt igen då ja och jag sov rätt bra natt trotts att jag fick ta ut ena proppen men jag kanske börjar vänja mig vid detta nu. Vaknade till tio tiden och kom ur sängen till elva och fick frukosten i mig. Så till tolv så gick jag igång med romanen tog paus till ett och gick sedan igång igen till två fram till tre. Och jag har fått svar på hemsidan idag så nu är det klart det med. Så till fyra så stack jag till träningen och körde sedan hem och stretch och så middag på det. Så mer? Nja har inte mer att säga idag men en bra dag idag och den startade med en bra natt som vanligt. Men jag har inte fått mitt minne ännu det är nu över två månader sedan jag beställde det. Men det kommer nog snart hoppas jag. Så mer? Jag såg family guy och så satt jag ända till Simsons idag med därför jag är sen idag. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen tills imonn igen med mera då.

TRÄNING: Ja idag var det tungt på baksidan ben illa tungt men där fick jag höja med 6 kilo med finns inget annat på redskapet. Men annars så gick det bra idag var lite sen bara idag.

ROMAN: Ja idag gick det inte så bra att köra hade svårt att fokusera idag men fick ändå min en och en halvtimme idag.

Nä nu är det nog för idag ses igen imonn om ni har lust att titta in då. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: