lördag 17 november 2012

Lördag 17/11-2012 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och rätt kass igen för jag kunde inte somna med propparna i. Blir en kass natt efter detta så även inatt, sov dåligt och kom inte ur sängen förrän till efter tolv. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, men då var klockan redan 12:30. Så körde idag fram till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem och så gick jag igång med storstretchen sedan middag på det. Hade idag kotletter med klyft och kebabsås och såg på mina serier men kunde inte se klart idag fick inte tid idag heller så jag får ta resten imonn. Men natten blir inte bra om jag inte kan ha i propparna och då blir inte heller dagen bra för mig. Så mer? Jo mitt email har slutat att fungera då på hemsidan hoppas på hjälp idag får se när jag kollar mailen. Så mer? Har fått statistiken att fungera men det är inte helt okey ännu. Skall ta och dra ett mail om detta med till dem en dag. Så mer? Nä har inte mer idag imonn är det dammsugning och så hemsidan att göra efter det så är det inte mer. Skall kolla in mina serier och hoppas att jag inte får trångt om tid sedan med för jag kan inte hämta in det sedan. Jag kommer efter när jag inte kan se som jag skall. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja seg stretch idag trotts att jag var ute innan men kom inte igång med en gång när jag kom hem.

ROMAN: Ja sen idag igen och jag hade svårt att fokusera idag. Men det är natten som gör det så jag hinner inte med när jag vaknar sent.

Nä nu är det slut för idag kommer igen imonn med mera då. Jo en sak som jag glömde igår jag fick nytt zip program med och det ville inte ta emot koden så jag fick starta om datorn och pilla med det innan det gick. Så jag kom sent i säng med. Så nog för idag jo det är lotto och det är rätt mycket pengar nu så tummarna tack. Nu säger jag Tjingelng! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: