måndag 5 november 2012

Måndag 5/11-2012 20:05

DAG: Jaha till natt igen då somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till sex tiden. Men somnade om igen fram till åtta sedan tio och tillslut till elva tiden. Då jag gick upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var dags för lunch sedan gick jag igång igen till två fram till tre. Efter detta så gjorde jag inte mycket fram tills det var dags för träningen vid fyra. Jo jag körde lite på mobilspelet ett tag. Men så till fyra så stack jag till träningen och idag så skrev jag inte höjningen till nästa vecka. Så sedan hem och stretch och så middag på det, såg på family guy när jag åt och satt ända till åtta innan jag gav upp för idag. Så mer? Jo jag vann inte nått igår på lotto heller men det är ju som det brukar vara det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer då.

TRÄNING: Ja gick igenom höjningen till nästa vecka idag och skrev då upp allt för måndags träningen idag. Träningen gick bra idag men tog lite längre tid än jag ville.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med denna omgång och så gick jag igenom efter namnen med sedan var tiden slut och jag stack till träningen.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: