lördag 10 november 2012

Lördag 10/11-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen och rätt kass sådan igen, låg med propparna inne till tre tiden sedan fick jag ta ut i ena örat igen. Efter detta så sov jag inte bra låg vaken till sex tiden och somnade sedan en stund till sju tiden. Så fortsatte det fram till tio tiden då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så fick jag idag vänta på att klockan skulle slå tolv. Då jag gick igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 då jag skulle till ICA för att handla. Men jag fick göra träningsmaten innan jag stack så jag gjorde den och sedan degade jag ett bra tag innan jag gick. Fick i mig en mjukis och lite annat innan jag stack till tre tiden. Så hem igen och gick igång med storstretchen till fyra tiden. Efter detta var det middag som gällde för mig. Glömde idag att sätta igång ugnen så jag fick ta mos och karréer idag. Såg mina två serier idag när jag åt och så såg jag en film men såg inte klart den idag. Så mer? Har fortfarande problem med att det inte går att skriva med tangentbordet det hakar sig och ibland går det inte alls att skriva med det. Skall kolla upp det om ett tag måste göra det snart för garantin går ut snart. Så mer? Jo det är lotto idag de har inte ringt mig så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter imonn eller så till måndag på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Japp körde en storstretch idag och den gick bra jag var varm efter att jag hade handlat idag. Så inte så segt idag utan rätt bra.

ROMAN: Ja jag sa igår att jag skulle bli klar idag eller nått sånt men jag har gått igång med tredje omgången. Jag glömde att det var tre inte två som jag trodde innan. Men jag har kommit mer än hälften idag så jag blir nog klar till måndag med det. Då blir det utskrift och så kör jag igen.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: