måndag 1 oktober 2012

Måndag 1/10-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja som jag inte skulle börja igen men men. Somnade till elva tiden och sov sedan fram till tio då jag slog upp ögonen kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen körde idag fram till kvart i ett. Sedan var det lunch och efter detta så ringde jag till apoteket för att beställa lite skall dit imonn. Så efter detta så gjorde jag inte mycket men jag kollade mina pengar idag och jag har inte mycket kvar nu. Kommer ha 1000 som då skall räcka till den 25é, blir hårt men skall nog gå. Jo jag fick lotter idag från teve kollen idag och jag vann tio och trettio skall ta nya lotter imonn för detta får vi se om det ger mer då. Så mer? Ja till fyra tiden så stack jag till träningen sedan hem igen och stretchade och så middag på det. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt. Jo jag vann inte nått igår heller men det är ju som det brukar vara det. Men till denna vecka kommer det smälla till det känner jag på mig…

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men jag fick inte springa idag det var fullt på alla löpband så jag cyklade istället idag.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med att skriva om så imonn skall jag läsa tror jag läser en person i taget för att få koll på det. Så måste jag skriva om igen och det bra.

Japp inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: