onsdag 17 oktober 2012

Onsdag 17/10-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja och fick ta ut ena proppen inatt igen, men denna gång var det den vänstra. Så sov ganska kasst men ändå okey så jag kom ur sängen till halv tio tiden. Fick i mig frukosten och till 10:30 gick jag igång med romanen körde idag fram till 12:00. Och det gick bra idag så var nöjd med dagen ändå trotts kass natt. Så till tolv tiden så stack jag till ICA för att handla lite nu har jag bara 100 kvar som skall räcka till den 25è. Men jag måste ut till fredag och handla lite till då tar den nog slut tror jag. Så sedan hem och slog en signal som jag hoppas blir en signal tills imonn om detta. Vi får se om det kommer ett samtal imonn på denna punkt det vet jag inte vi hoppas. Så mer? Jo sedan till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter igen med klyft och det var gott idag med. Såg på min serie idag men det hade inte spelat in hela idag av någon anledning men halva iallafall. Så mer? Jo det är lotto idag och jag har fyra rader extra idag och på lördag. Men ingen storvinst för de har inte ringt ännu och jag tror det redan är draget. Men kanske lite idag skulle sitta gott. Så mer? Nja kommer inte på mer jo jag satt och läste ut duma key idag ett par kapitel med efter lunchen som jag tog till sex tiden. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Japp är packad och klar (vitsigt va?) för imonn så kör jag igen med träningen så får vi se om jag kan höja sedan eller inte. Har fått lite styrka men kanske inte nog vi får se.

ROMAN: Japp fick igång det idag trotts kass natt och det gick bra idag med. Så får vi se hur det går sedan när jag skall lägga till det jag skrev innan med. Får gå igenom det när jag skriver det.

Japp det är inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: