torsdag 11 oktober 2012

Torsdag 11/10-2012 20:04

DAG: Jaha till natt idag och igår kunde jag inte somna som jag brukar göra men tillslut så somnade jag runt tolv tiden. Men jag vaknade igen till 00:30 och låg sedan vaken ett bra tag. Efter detta så somnade jag i korta stunder fram tills klockan slog tio då jag inte lyckades somna om igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den fram till ett sedan fram till tre. Så mer? Jo efter detta så la jag ner trummorna ett tag så skall jag se om benet läker. Om en månad kommer jag gå igång igen med det så får vi se om det gör ont då med. Så mer? Jo till fyra tiden så stack jag till träningen och tränade. Hem och stretch och så middag på det såg på family guy när jag åt och satt ända till åtta idag. Så mer? Jo inget på lotto heller men tills lördag då smäller det till oj oj jag kommer kamma hem de stora sluringarna då, eller hur? Mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag cyklade så allt gick bra idag har inte känt av benet på ett tag och jag har slutat smörja in det med. Vi får se hur det går med det sedan.

ROMAN: Jaha idag fick jag igång det igen skrev en och en halv sida idag och det gick bra idag trodde ett tag att jag hade tappat det men inte heller. Och detta trotts kass natt med.

Så inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: