fredag 5 oktober 2012

Fredag 5/10-2012 20:25

DAG: Jaha idag är jag sen men jag pillade med ett foto jag hade lagt upp på ett ställe jag ville ha in det i datorn idag för jag hade nog raderat det innan. Men tillslut så gick det som jag ville och nu har jag det. Så till natten då ja och en jävligt kass sådan med. Kan säga att jag var illa trött igår det kände jag inte men när jag la mig så somnade jag med en gång. Och när jag gör detta så vaknar jag alltid till tidigt så även inatt. Somnade och sov med lurarna på fram till två tiden då fick jag av dem och vaknade igen till tre. Efter detta så har jag sovit i korta stunder fram till nio då jag fick en timme sömn fram till tio. Men sedan var det slut på sömnen så en kass natt, men nu vet jag varför jag var seg på träningen igår med. Så kom upp ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen till halv tolv idag. Körde den idag fram till 13:00 då jag stack till ICA för att handla lite. Jo jag skickade ett mms till min trumkompis med han fyller år idag fick sent svar men han var på release fest på sticky fingers idag med sin sons band Eldrimer fick jag veta idag när han svarade. Så mer? Jo till fyra tiden så gick jag igång med middagen, innan detta så satte jag mig vid trummorna och körde men tappade lusten idag igen. Får se när jag får det tillbaks igen snart hoppas jag. Så har jag smörjt smalbenet idag med jag har inte råd med tabletter så jag tar smörj stället. Skall köra detta i sju dagar så får vi se om det går över eller inte. Så middag ja hade idag klyft med kotletter och såg ett par serier idag med men hann inte med alla så jag har lite tills imonn med. Så mer? Kass natt men ändå en okey dag körde skann på mina datorer med idag. Jo så ökade Telia farten på mitt bredband men det gick inte alls upp det är kvar på samma. Skall ta och ringa dem imonn om detta för får jag inte mer fart så tar jag comhem stället. Så sa de att jag fick välja om jag ville lägga mer tid på abonnemanget men det la de på ändå. Så jag måste ringa dem om detta med jag hade till 2013-01-05 så jag vill inte ha förlängt det frågade hon om jag jag sa nej till detta. Men får jag inte högre fart så kommer jag nog byta till comhem. Får se vad det säger om detta imonn då. På startsidan står det 30 men när jag går in så är det ändå 12-24 så fan vet om de har gjort nått alls. Måste kollas upp imonn innan jag går igång med storstretchen.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag då storstretchen igen då ja och jag hoppas då att jag sover lite bättre så jag inte tappar orken imonn med.

ROMAN: Ja trotts kass natt så körde jag idag och fick en sida ur mig och det är jag nöjd med. Så en bra dag trotts natten.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: