torsdag 4 oktober 2012

Torsdag 4/10-2012 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt bra sådan inatt, somnade till elva tiden och sov sedan fram till sex tiden. Var uppe på toan och så la jag mig igen och lyckades somna om igen fram till tio. Vid elva kom jag upp och fick i mig frukosten sedan satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett tiden då jag tog paus till två sedan körde jag det fram till kvart i tre. Satte mig då att spela trummor men hade ingen lust idag, så jag la ner efter 15 minuter. Så sedan var det att vänta på att klockan skulle slå fyra då drog jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Så såg på family guy när jag åt och satt ända till åtta innan jag la ner för dagen. En små kass dag idag har tappat lusten för att spela med gillar inte det. Och så vann jag inte nått igår heller, men det är ju som det brukar vara så.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men när jag sedan skulle springa så tog det slut. Jag sprang två minuter men sedan gav jag upp. Måste nog erkänna att jag har fått benhinneinflammation ändå. Skall hålla upp med att springa och spela så får vi se om det släpper. Om det inte är att jag spelar som gör det, återkommer om detta sedan om ett par månader. Sedan när jag kom hem och stretade så la jag ner armhävningarna med. Hade inte lust idag kass dag idag.

ROMAN: Japp fick ut mig en och en halvsida idag igen så jag är nöjd med detta. Imonn kör jag igen om jag sover vill säga.

Nä nog för idag och vi ses igen imonn nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: