lördag 13 oktober 2012

Lördag 13/10-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen och en rätt kass sådan igen somnade till ett tiden men sov sedan inte länge innan jag vaknade igen. Vid tre tiden så vaknade jag upp igen och sov sedan korta stunder fram till elva tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen, men kom inte igång som jag ville idag utan till 12:30. Körde idag fram till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite. Så fick med mig lite ostbågar och en påse med chips idag och lite bröd med. Så kom hem och gick igång med storstretchen men tappade lusten idag så jag la ner. Lite för många kassa nätter i rad nu. Så jag gick igång med middagen istället, hade idag fläsk och mos och löksås. Satte igång att se en film idag när jag åt satt läge idag, och filmen var så där. Det var cowboys och ufos ja jag minns inte vad den hette men nått sånt. Så mer? Kass dag idag fick knappt nått gjort idag. Så mer? Jo det är lotto idag och jag känner på mig att idag så kommer det smälla till. Så håll tummarna så får vi veta på twitter idag eller imonn på twitter om det gav bara lite. Eller så till måndag på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja körde igång idag men orkade sedan inte alls så jag la ner. Kan skylla på kass natt och det har varit ett par i rad nu, men jag tar igen det till måndag då jag kör igen.

ROMAN: Jaha fick lite ur mig idag ändå tänkte det blir inget alls idag men jag kom igång ändå tillslut. Så satte jag mig och läsa ut buma key av den gode Herr King ett par kapitel. Sedan har jag också under kupolen med samma King så jag har mycket gott att läsa.

Japp då är det slut för idag och tack för idag så ses vi igen imonn vid åtta tiden. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: