måndag 15 oktober 2012

Måndag 15/10-2012 20:16

DAG: Jaha sen idag men jag satt läge och glodde på teven. Men nu till natten somnade som jag skulle till elva tiden och sov sedan rätt bra fram till tio tiden. Låg sedan vaken till elva innan jag kom ur sängen, fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då jag tog paus för lunch sedan igen till två fram till tre. Men idag så gick jag igång till 11:30 så jag körde två och en halv timme idag. Det går om jag sover bra, och det gjorde jag inatt. Så efter detta så stack jag till träningen till fyra tiden. Tränade sedan hem och så stretch och middag på det. Såg på family guy och sedan lite på Simsons innan jag tillslut diskade och gick igång med bloggen. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men jag skickade in fyra rader mer denna veckan. Så jag har fyra gånger mer chans att vinna till denna veckan. Hur skall det gå? Ni får veta till onsdag på twitter eller till torsdag på bloggen om det inte gav nått. Så mer? En bra dag idag men det blir bra när jag sover bra om jag ändå kunde göra det varje natt…

TRÄNING: Japp idag körde jag som jag brukar göra och det gick bra men jag skall höja snart och jag vet inte om jag fått ny styrka. VI hoppas på det.

ROMAN: Ja lång pass idag och det gick bra idag, men jag har bestämt mig idag att köra fixning av meningar efter detta. Jag skriver alldeles för långa meningar men det skall jag kunna fixa till. Vi får se hur det går med det.

Jaha idag var det nog för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: