måndag 8 oktober 2012

Måndag 8/10-2012 20:05

DAG: Jaha natt då ja och somnade till elva tiden och sov sedan fram till sex då jag var uppe på toan. Somnade igen men bara fram till tio tiden efter detta låg jag vaken till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till kvart i ett då jag tog lunch sedan igen från 13:40 fram till 14:40 då jag var klar för dagen. Så hade igår yrsel tänkte nu kommer det tillbaks igen men det gjorde det inte. Vi får hoppas att det inte kommer mer alls. Så idag har jag mått illa ett tag på förmiddagen sedan igen när jag var på gymmet. Vet inte vad detta är men kan vara något jag ätit men jag vet inte vad. Så sedan satte jag mig vid trummorna men orkade inte idag heller. Måste orka spela vet inte varför jag inte orkar men skall spela imonn och då skall jag spela i 45 minuter även om jag inte orkar så skall jag göra det. Vet inte vad det är men jag känner inte för det innan så spelade jag nästan en timme ju. Så efter detta så spelade jag spel på mobilen ett tag innan jag tröttnade på det med. Sedan stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretchade och så middag på det. Maten smakade så där idag får ta annat till nästa vecka. Såg family guy när jag åt och satt ända till åtta innan jag gav upp. Nä det var nog inget mer idag.

TRÄNING: Japp körde idag och det gick bra men jag har kommit på att jag skall höja snart och jag har inte fått ny styrka ännu. Bara det inte blir som innan att jag inte blir starkare vi får se vad som händer med det.

ROMAN: Ja fick en sida idag igen och det är inte så mycket att skriva till nu men jag måste fixa till lite till sedan med. Tänkte jag skulle passa på denna gång att korta meningarna med. Jag har tendens att skriva långa meningar som jag lägger till men eller sedan till istället för att sätta punkt. Detta skall jag fixa denna gång men jag har ju en person till att gå igenom innan dess. Så det är mycket att göra på den ännu. Men det går framåt så vi får se om det blir nått av den.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: