söndag 30 september 2012

Söndag 30/9-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, små kass natt inatt somnade till ett tiden eller nått sånt men sov sedan bara fram till sex. Men somnade om igen i korta stunder fram till elva tiden. Kom ur sängen och fick i mig frukosten och så gick jag igång med dammsugning sedan. Efter detta så gick jag loss på hemsidan uppdatering 209 210 på spotify sidan och 245 246 på startsidan. La upp på twitter och facebook med idag sedan så var jag nere med soporna. Så efter detta så har jag inte gjort mycket idag spelat spel som jag köpte igår på play för 1,50. Skall se idag om det är något mer att skaffa där ifrån billigt är det så spana in. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag köttfärssås med spagetti och såg filmen. Den var väl så där och jag parade den inte men den var okey att se på. Så mer? Sedan så fick jag i mig lite lunch med idag och såg lite på Discovery. Efter detta så läste jag lite ur människohamn ett par kapitel. Jo så är det nog snart som novell tävlingen är avgjord. Men man får inget mail om detta så jag skall kolla hemsidan om det är något där. Jo så kanske jag vann lite på lotto ni får veta på twitter om det gav nått annars tills imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja imonn så är jag klar för träningen har packat väskan och är redo för att köra.

ROMAN: Ja det är inte många dagar kvar nu innan jag har skrivit ner allt. Sedan skall jag som jag sa innan läsa igenom den och sedan göra om igen. Vi får se hur det går då.

Japp lite på lotto skulle sitta gott så tummarna för det tack. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: