måndag 3 september 2012

Måndag 3/9-2012 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, en rätt okey natt men jag vaknade idag redan till tio tiden. Låg sedan vaken till elva då jag gick upp, fick i mig frukosten och drog igång med romanen. Körde den fram till ett då det var lunch och sedan från två till tre. Efter detta skulle jag ha gjort övningarna för armbågen och sedan spelat trummor men glömde allt detta idag. Har varit på dåligt humör idag hela dan, jag vet inte vad det är men nått är det som jag inte gillar. Så men till fyra så stack jag till träningen och körde sedan hem och stretch och middag på det. Jag hoppas att kycklingen är stekt okey annars kan jag bil dålig men jag körde den tre minuter i mikron sedan en och en halv till så jag tror att den var okey. Så såg på family guy när jag åt och fick i mig maten idag rätt fort och det var gott. Så mer? Nä inte mer idag jo jag vann ju 80 igår men spelade bort allt sedan och vann bara små slantar. Så men till onsdag då smäller det till det känner jag på mig. Ses imonn.

TRÄNING: Japp körde idag men det var lite tungt idag kanske för att jag var på kasst humör. Brukar var på okey humör men inte idag, men jag fick allt gjort iallafall. Och inget skoskav idag heller. Ler

ROMAN: Ja idag så kom jag på nytt igen men det tog ett tag innan jag kom igång idag. Men nu har jag en ny historia som jag skall berätta imonn. Fick en sida idag iallafall.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: