onsdag 19 september 2012

Onsdag 19/9-2012 20:02

DAG: Jaha dags för natt igen då och jag somnade till två tiden och sov sedan fram till sju. Låg vaken till nio och somnade sedan igen fram till 10:30 efter detta så var sömnen över. Kom upp ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag skulle fått i mig en mjukis men glömde detta skall ta en nu. Så sedan körde jag trummor idag och jag hade nästan inte ont alls idag. Körde 40 minuter idag innan jag gav upp för idag. Sedan stack jag till ICA men jag ringde till Samsung idag om att det inte går att bläddra i radion men han sa att det inte skall gå att göra så men jag tror inte han har rätt. Om man söker och sedan tar favoriter och raderar allt annat så skall den väl bläddra bland favoriterna inte alla kanaler. Så har det varit på alla mobiler jag har haft innan iallafall. Så sedan stack jag till ICA och handlade lite sedan hem igen. Och gick igång med middagen hade idag kotletter med klyft idag och det var väldigt gott idag. Skulle ha sett på mina serier idag men boxen hade låst sig så jag fick inget inspelat idag alls. Får hoppas detta var tillfälligt så att det inte var sista uppdateringen som gjord det. Så satt länge idag ända fram till sex då jag diskade och gick loss på lunchen som idag bestod av vårrullar. Fick inte i mig dessa igår så jag tog dem idag, och det var gott jag gillar vårrullar. Så såg på lite teve med men bara slö tittade på den. Så mer jo så satte jag mig och läste ur människohamn ett par kapitel idag igen. Så det var nog allt för idag jo det är ju lotto med så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter vad det gav.

TRÄNING: Ja jag har packat idag och är redo för träningen imonn. Får se om jag får upp pulsen då vi hoppas på det. Mer om detta imonn.

ROMAN: Ja idag gick det trögt hade illa svårt att fokusera idag men jag gjorde ändå mina en och en halv timme idag. Men jag vet inte varför jag hade svårt idag, kan vara tidig start på dagen idag som gjorde det.

Nä nog för idag och jag säger att vi ses igen imonn så nu är det bara detta kvar Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: