måndag 24 september 2012

Måndag 24/9-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen och en rätt bra natt även om jag vaknade redan till sju idag men somnade om igen fram till tio. Kom ur sängen till lite innan elva och fick i mig frukosten. Så satte jag igång med romanen, körde mina två timmar idag nästan. Tog lunch till halv ett idag och sedan slutade jag vid halv två. Sedan satte jag igång att spela trummor spelade idag en 45 minuter nått sånt. Och det känns bättre och bättre att spela kommer nog snart vara bra i armbågen hoppas jag. Så efter detta så var klockan kvart i fyra så det var inte mycket tid kvar idag innan jag gick. Stack till träningen och idag trodde jag att det var torsdag, mer om detta nedan. Så hem stretch och så middag på det, smakade inte så gott idag men jag har haft det ett par veckor med så. Mer då? Jo jag vann inte nått igår heller ja det var ju i lördags det drogs. Men till denna vecka så kommer det smälla till det känner jag på mig eller hur? Såg på family guy när jag åt och satt ända till åtta idag innan jag gav upp. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn, då är det att betala räkningar och så klippning och så skall jag köpa nytt skydd till datorn och nya handskar. Å så spännande då!

TRÄNING: Ja idag trodde jag att det var torsdag men kom på det när jag såg på klockan att så inte var fallet. Träningen gick bra idag även om det gick lite trögt idag men jag vaknade tidigt med. Sedan var det fullt på löpbanden idag så jag tog rodd 15 min och cykel 15 minuter.

ROMAN: Jaha idag så körde jag lite tidigare för att hinna med trummorna. Men jag fick mina två timmar idag ändå tack vare att jag vaknade tidigt.

Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: