tisdag 11 september 2012

Tisdag 11/9-2012 20:10

DAG: Jaha natt och en kass sådan med inatt la mig till elva tiden och låg sedan fram till ett tiden och somnade då. Men vaknade ett antal gånger innan jag tillslut slog upp ögonen till sju. Låg en halv timme sedan gick jag upp var klar vaken. Fick i mig frukosten och gjorde sedan inte mycket fram till nio tiden då jag la mig igen. Tänkte kan kanske få lite sömn iallafall, och jag somnade ett par gånger fram till elva då jag gick upp. Så gjorde inte mycket fram tills klockan slog 13:30 då stack jag till sköterskan men när jag kom hälften så kom jag på att jag hade glömt papperna så jag fick vända igen och jäkta hem. Men jag stannade ändå och tog ut 500 för jag skulle köpa lite efter detta. Så fick ta lite blodprov idag men sedan hem igen. Nä jag stannade på ICA för att handla lite sedan hem igen. Så kom hem och slog en signal sedan gjorde jag inte mycket fram tills det var dags för middag. Hade idag korv och pommes med ketchup och såg på min serie idag när jag åt. Så mer? Jo efter detta så fick jag maila igen till Samsung de har en väldigt konstig support som man bara kan maila en gång i taget. När man skall maila igen så måste man starta om igen. Men skall se om jag får svar idag annars så ringer jag dem imonn. För det kan vara fel på mobilen och då måste jag byta snabbt. Så sedan fick jag i mig lite lunch med idag och såg lite på teven då med. Ja det var nog allt för idag kommer igen imonn med mer. Jo jag försökte logga in på Telia homerun men lyckades inte idag. Skall testa en annan dag när jag inte har så mycket att bära, så kör jag detta när jag är ute så kopplar den upp sig själv. Så jag skall se på detta en dag men laddningen drar ut sig på två dagar måste höra med det med lite längre skall det väl vara?

TRÄNING: Japp skall se till torsdag om jag får upp pulsen då annars så kan jag gå upp till fem men då fyra på slutet om jag skall komma upp till tio. Vi får se hur det går till torsdag.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen vi hoppas på bättre sömn inatt så skall det nog gå vägen.

Japp inte mer idag men imonn så är det lotto och jag räknar med era tummar imonn så får ni veta på twitter vad det gav. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: