tisdag 25 september 2012

Tisdag 25/9-2012 20:20

DAG: Jaha idag är jag sen men jag spelade idag så jag glömde tiden eller nått sånt. Så till natten då ja, rätt kass natt inatt somnade till två tiden och sov sedan fram till sex tiden. Men somnade om igen fram till nio tiden men kass sömn på all tid idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med att kippa mig. Jo efter frukosten så betalade jag räkningarna och fick inte så mycket över som vanligt. Köpte även skydd till datorn idag brukar gå på 300 men de har höjt till över 500 så ett litet bakslag. Så sedan så stack jag iväg till frisören och sedan iväg till stan. Stack in på stadium och köpte ett par handskar för 199 sedan hem till ICA för att handla lite hos dem. Sedan hem igen och satte mig att spela trummor klarade idag nästan 45 minuter men jag hade lite ont i armbågen idag. Men det var för att jag körde rodd igår det gillade inte min armbåge men det gick ändå bra att spela idag. Så skall nu spela en 45 minuter och köra komp i fem i taget så blir det inte så tråkigt att köra trummor. Det är rätt tröttsamt att köra åttondelar i 45 minuter men om jag kör komp i fem i taget så kan jag köra det. Så efter detta så var klockan runt halv tre så jag gick igång med middagen. Idag hade jag hamburgare med klyft och såg på mina serier när jag åt. Så satt ända till sex idag då jag gick igång med lunchen har tendens att sitta länge nu brukar inte göra det innan. Så mer? Jo imonn så skall jag köpa kött så jag skall se om jag kan köra lite roman efter detta. Vi får se hur det går då.

TRÄNING: Ja blev ingen språng igår men hoppas det är ledigt tills torsdag. För rodden var inte bra skall inte köra den mer efter detta.

ROMAN: Ja om allt går som det skall så kör jag lite imonn efter jag har köpt mat. Vi får se hur det går då, mer om detta imonn.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: