tisdag 18 september 2012

Tisdag 18/9-2012 20:16

DAG: Jaha natt igen och en rätt kass sådan med somnade inte förrän till två tiden och vaknade sedan till sju. Låg sedan vaken till tio tiden innan jag gick upp och fick i mig frukosten. Efter detta till tolv tiden så gick jag igång med romanen. Körde idag fram till ett eftersom det är min födslodag idag ett år närmare graven. Så efter romanen så var det bara att vänta på att mina föräldrar skulle komma till tre tiden. Det gjorde de och vi köpte lite mat sedan åt vi, jag visade dem nya teven innan vi gick loss på maten med. Så sedan till sex tiden så åkte de och jag satte mig för att äta lite till men tappade matlusten och sparar detta tills imonn. Så mer? Jag har fått grattis från en släkting och på facebook. Så mer? Nä det var nog allt för idag det kommer inte på mer idag. Nä inget mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja igår sa jag att jag sprang men körde igår fem minuter språng sedan en gång och fyra språng sedan. Fick då upp pulsen till 150 precis men skall köra detta ett tag så får vi se hur det går med det. Var rätt jobbigt att köra igår så jag kör detta ett tag så får vi se sedan.

ROMAN: Ja det blev en timme idag trotts kass natt ja eller morgon då da. Men fick lite gjort så jag är nöjd med dagen ändå.

Nu är det inte mer för idag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: