torsdag 20 september 2012

Torsdag 20/9-2012 20:14

DAG: Jaha lite sen idag men jag satt länge och åt idag. Men till natten då ja somnade som jag skulle igår men sov bara till nio idag kunde inte somna om igen sedan. Så fick i mig frukosten till elva tiden och gick loss på romanen efter detta fram till ett. Då det var lunch och så körde jag igång igen från två till tre, nä jag slutade idag till kvart i tre idag för att hinna med trummorna idag. Spelade  från kvart i tre till till tjugo i fyra idag spelade 50 minuter idag. Så efter detta så var det  bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När  den gjorde detta så stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Såg på family guy när jag åt och satt idag ända till åtta innan jag gav upp för idag. Så mer? Jag vann inte nått på lotto igår heller men det är ju som det brukar vara det. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då är det tvätt som gäller för mig och så skall jag ut och handla lite med. VI ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha idag går det inte alls bra att skriva, måste vara något fel på programmet. Det tar alls idag. Men jag  fick upp pulsen idag iallafall.

ROMAN: Ja körde en timme och lite till idag och det gick bra. Har kommit in på andra personen idag.

Så programmet är kasst ibland går det inte alls att skriva och jag testade med annat program det gick bra så det är writer som är kasst. Fortsätter detta så skall jag ta och maila dem om det. Så nu är jag klar för idag och säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: