lördag 15 september 2012

Lördag 15/9-2012 20:13

DAG: Jaha lite sen idag men jag spanade på nya iphone lite. Men nu är jag här och vi går över till natten med en gång. Sov så där under natten men värst var att jag vaknade till nio tiden och kunde sedan inte somna om igen. Kom ur sängen till tio tiden och fick i mig frukosten sedan var det att vänta på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så gick jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30. Och gick igång med träningsmaten med en gång idag gjorde jag biff stroganoff. Så den var klar till två tiden då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gick igång med storstretchen med en gång. Efter detta så var det middag som gällde för mig och jag hade idag köttfärssås med spagetti och såg min sista serie idag när jag åt. Så mer? Jo i morse så laddade jag in wywallet i mobilen med det gjorde jag innan jag gjorde nått idag. Men jag fick dra ett mail till dem igen om de pengarna som jag hade innan skulle föras över till denna. Men då kom jag på att jag inte hade avslutat kontot på internet. Men vi får se vad de säger om det sedan drog jag ett mail till om mobilsurf skall man starta det med ett sms eller. Jag har inte gjort nått på det men kanske går det automatiskt igång. Så vi får se vad de säger om detta då. Så mer? Jo jag fick inte i mig lunch idag men jag skall ta en mjukis nu. Så fick jag med mig två öl hem med som jag tog innan middagen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn jo det är ju lotto idag spana på twitter vad det gav. Om det blev nått vill säga men det får vi se…

TRÄNING: Ja en seg stretch idag som vanligt på lördagar. Men jag fick det gjort ändå så men idag var det inte varmt ute så jag var kall när jag gick igång.

ROMAN: Ja jag fick en och en halv timme idag och det gick bra men hade lite svårt att fokusera idag. Imonn är det inget på denna punkt men kommer igen ändå imonn med en rad.

Jaha det är inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: