torsdag 27 september 2012

Torsdag 27/9-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen och en rätt kass sådan med inatt, somnade som jag skulle till elva tiden men sov sedan bara fram till tre. Låg sedan vaken ett par timmar innan jag tillslut somnade igen. Sov sedan kasst fram till elva tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan satte jag igång med romanen körde den idag fram till ett då jag tog paus för lunch. Sedan till två så gick jag igång igen fram till kvart i tre. Då jag gick igång med trummorna körde idag nästan 45 minuter sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Men innan detta så var jag uppe på facebook och såg då att de hade rea på Google play 75% så jag spanade in och såg då ett Office paket för 1.50 ja en och femtio så jag köpte det idag. Tänkte kostar det så så köper jag och jag har inte hunnit kolla så mycket på det med det ser bra ut. De kommer ha rea ett par dagar med erbjudande så jag skall kolla om det finns nått annat att köpa. Så sedan när klockan slog fyra så stack jag till träningen. Sedan hem och stretch och så middag på det. Såg på family guy idag när jag åt och satt nästa ända fram till åtta idag igen. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn, jo jag vann inte nått heller igår men det är ju som vanligt det.

TRÄNING: Ja körde idag som jag brukar göra men fan vet om jag inte får ont i benet igen. Nu kan det vara trummorna som gör det men fan vet. Kände av det idag när jag körde men körde ändå. Vi får se om det blir värre eller vad som händer.

ROMAN: Ja körde idag mina två timmar och det gick bra imonn är det tvätt igen eftersom tiden jag skulle ha tagit var upptagen så jag fick ta imonn.

Ja mer än detta då? Nä inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: