lördag 1 september 2012

Lördag 1/9-2012 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår till ett tiden men sov sedan så där under natten. Hade ett par vak och slog upp ögonen till tio tiden, men kom inte ur sängen förrän till elva. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30. Sedan gick jag igång med träningsmaten, men det gick så där idag. Jag köpte kycklingben som jag då tänkte steka i pannan men det tog över två timmar att få dem klara idag. Så det var väl ingen så bra ide detta, skall ta klubbor nästa gång så blir det snabbare klart. Så efter detta till fyra tiden så drog jag igång med storstretchen och den var seg idag. Så efter detta så gick jag igång med middagen, hade idag korv och pommes. Såg på mina serier idag för jag sparade en till idag sedan igår. Så mer? Jo de ringde inte igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter. Eller så till imonn på twitter, och gav det inget så blir det till måndag på bloggen. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja segt idag var kall när jag gick igång och det gick så där idag. Men jag fick det gjort iallafall så okey.

ROMAN: Ja jag skrev nästan två sidor idag igen och det gick bra men tappade farten på slutet idag kom inte på mer att skriva idag. Så gjorde jag ett fel med innan som jag måste rätta till till nästa gång.

Så kommer igen imonn med mera så vi ses väl då jo jag la upp ny statistik idag med på morgonen. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: