lördag 29 september 2012

Lördag 29/9-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då  ja och en rätt bra sådan med sov fram till sex då jag var uppe på toan sedan somnade jag igen fram till 10:30 efter detta så gick jag upp till elva tiden. Fick i mig frukosten och satte igång med romanen, körde den idag fram till 13:30. Efter detta så gick jag igång med träningsmaten den var klar till tre tiden. Då stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Då var det dags för storstretchen sedan var det middag, hade idag kotletter med klyft och såg mina serier men fick spara en film tills imonn. Så sedan såg jag nu att jag hade fått 500 tillbaka på mobilen så har jag lite mer sparat till en ny musik dator. Så skall imonn sätta in den så jag inte gör upp den innan jag skall ha den. Så mer? En bra dag idag allt gick som jag ville och stretchen gick bra den med. Så mer? Jo jag laddade in lite mer i mobilen idag en ritprogram och lite fonts till Officeprogrammet men de gick på 35 spänn men jag tog det ändå. Så skall se om det är något mer som kommer idag går det för 1,50 så tar jag nog lite till om jag hittar något som är bra. Laddade ett spel med för 1,50 så mer? Imonn är det först dammsugning sedan hemsidan och så skall jag läsa lite till. Satte mig idag och läste ur människohamn ett par kapitel blev det. Så mer? Jo jag har inte fått något sms från Telia om mitt minneskort som jag beställde för ett tag sedan skulle komma nu någon gång. Får se om jag får nått till måndag om det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja en stel stretch idag igen men hade nytvättade byxor på mig idag. Det var ett tag sedan jag hade tvättat dessa. Så annars inget att rapportera mer än detta.

ROMAN: Ja vaknade tidigt idag och kom igång bra med att skriva idag. Är inte så mycket kvar nu att göra, men ett par sidor är det ändå. Sedan skall jag läsa innan jag går på den igen. Måste nog göra detta för jag har inte läst på länge nu. Bara skrivit…

Nä nu är det dag satt säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: