onsdag 26 september 2012

Onsdag 26/9-2012 20:11

DAG: Jaha natt då igen och jag sov rätt bra natt, somnade till ett tiden och sov sedan fram till nio tiden. Och lyckades somna om igen sedan med så till elva tiden så kom jag upp. Fick i mig frukosten och så stack jag till ICA för att handla lite. Så när jag kom hem så packade jag upp och så spelade jag spel ett tag innan jag gav upp. Så mer? Jo jag satt mig och spelade idag igen en 45 minuter idag igen och det känns allt mindre och mindre. Så snart är jag helt frisk från skadan, då är tanken att jag skall sätta igång att spela trummor igen. Tanken är att jag skall sätta igång på kursen men då måste jag ha 2500 för detta om jag inte tar fortsättningskursen då blir det 3500 för tio lektioner. Men skall till slutet av året köpa en bärbardator till musiken då skall jag ha 6000 till detta och så skall jag köpa nya musikprogrammet med det går på 1400 så det blir hårt att få ihop stålarna men jag hoppas att jag kan. Så efter detta så skall jag spara till trumkursen och det kommer ta sex månader att få ihop stålarna till detta. Vi hoppas jag kan vinna på lotto kanske idag men de har inte ringt så ingen storvinst idag men kanske lite ni får veta på twitter. Så mer? Jo till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes och kebabsås. Såg på mina serier när jag åt och satt idag ända till sex innan jag la ner för idag. Men sedan var det lunch och idag så tog jag hamburgare och grönsaker det var gott. Jag måste äta upp innan brödet möglar det gör det illa fort så jag skall äta ett par dagar till hamburgare som lunch. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då så får ni reda på om jag vann också. Jo jag satte mig till sju tiden och läste ut männskohamn ett par kapitel för imonn, ja så jag är förberedd för att gå på romanen imonn. Nu är det slut för idag.

TRÄNING: Jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Hopps då att jag kan få ett löpband att springa på, vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja denna punkt har legat nere ett par dagar nu men imonn så kör jag igång igen. Vi hoppas på bra sömn bara så.

Nä inget mer idag men jag hoppas att jag fått lite på lotto idag skulle sitta bra ett par tusen iallafall. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: