fredag 14 september 2012

Fredag 14/9-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen och en rätt kass sådan med, somnade till ett tiden eller om det var närmare två. Sov sedan så där fram till nio tiden då jag var uppe på toan. La mig och somnade sedan i korta stycken fram till elva tiden. Kom upp och fick i mig frukosten sedan så la jag mobilen på laddning. Den var laddad helt till efter tolv mot ett tiden. Då stack jag till stan tog trean och åkte till Kopparmärra där jag steg av och in på Telia. Och var det fel på den nej, jag var för kluphäntig jag tryckte på länken inte tuschade till den. När tjejen i butiken gjord det så gick att klicka på den vare gång, jag var van vid Nokia där man måste klicka. Denna skall man tuscha så fungerar den, så jag åkte hem igen snopen men det var tur för jag hade inte fått en ny. Det gäller bara sju dagar jag var inne på åttan idag. Så sedan så stannade jag på ICA och handlade lite så sedan hem och gick igång med middagen till fyra tiden. Där innan så ställde jag in alla lösenord igen på luren och kopplade upp mig. Skall ta en dag och logga in på homerun nere på torget ja eller platsen, lyckades inte för ett tag sedan. Så mer? Jo jag fick i mig middag med idag hade kotletter med klyft och såg på mina serier men lämnade en tills imonn. Och jag måste ut imonn med och handla lite fick inte med mig allt idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag skall till måndag köra språng i tio minuter och se om jag får upp pulsen då.

ROMAN: Ja imonn så kör jag på den igen då skall ta och skriva in den i datorn. Det kommer ta ett par dagar det, sedan går jag igång igen med den.

Jaha inte mer att säga idag än att det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får vi veta på twitter om det gav nått. Om det gav lite så blir det imonn på twitter eller så till måndag på bloggen om det inte gav nått. Så nu är jag klar för idag och säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: