lördag 8 september 2012

Lördag 8/9-2012 20:13

DAG: Japp lång kväll igår kväll, jag la mig till tio tiden men kom på att jag hade gjort fel med säkerhetsprogrammet så till ett tolv tiden så kom jag upp igen. Och fick det installerat på mobilen sedan la jag mig igen och lyckades somna till två tiden redan. Sedan sov jag rätt bra fram till elva då jag kom upp och fick i mig frukosten. Efter detta till tolv tiden så gick jag igång med romanen men idag tog det slut rätt fort så jag satt bara en timme idag. Kände mig rätt seg sedan natten med så jag la ner. Så efter detta så gick jag igång med träningsmaten. Stekte klubbor idag det tog en timme lite mer då steker jag från frysta. Så sedan var klockan tre tiden och jag gick igång med storstretchen, efter den så var det middag. Idag hade jag hamburgare med pommes och klyft, fick ta lite av varje idag det fanns inte så mycket klyft. Så sedan såg jag mina serier som jag inte såg igår. Men jag mindes inte vad som hade hänt innan riktigt men såg ändå. Så mer? Det är lotto idag och jag har två extra rader idag. Så jag räknar med era tummar idag, ni får veta på twitter. Så mer? Jo jag har lagt in alla telefonnummer idag i mobilen det var inte så många men nu är de inne iallafall. Så mer? Har pillat lite med mobilen idag men inte laddat in spotify för jag måste ha minneskort till det. Så igår köpte jag ett på telia kommer i slutet av månaden så innan dess så läggar jag inte in det. Så mer? Har mailat till Samsung med idag det är lite fel men jag tror det är uppdateringar som rättar till detta. Jag drog ett mail så får vi se vad de säger om det. Så mer? Jo jag satte mig och läsa lite ur människohamn efter lunchen, som jag tog idag trotts att det är lördag. Ett par kapitel blev det idag med.

TRÄNING: Ja jag funderar på att höja språnget till fyra minuter och en gång ja eller två gång då om man skall vara petig. Får inte upp pulsen på tre så jag får se till måndag hur jag gör.

ROMAN: Ja sen natt igår så jag kom dåligt igång idag men lite fick jag gjort men bara en timme idag. Tar igen det till måndag hoppas jag.

Så missade jag trummorna igår men tar igen det till måndag så det är lugnt. Nu är det inte mer kvar än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: