torsdag 13 september 2012

Torsdag 13/9-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då igen och en rätt bra sådan inatt somnade till tolv tiden och sov sedan fram till tio men låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde den idag fram till ett tiden. Sedan så fick jag i mig lunchen och såg lite på teven. Så efter detta så tänkte jag att jag skulle dra in till stan och byta min mobil men jag gör det imonn. Fick svar idag på mail och jag måste byta den mot en annan för den är kass. Så jag skall sticka imonn när jag vaknar och byta den. Så sedan till fyra så stack jag till träningen tränade sedan hem och stretch och middag på det. Såg på family guy när jag åt och satt ända fram till åtta idag igen. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men det är ju som det brukar vara så. Mer då? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde idag och fick inte upp pulsen idag heller, den ligger under 150 trotts att jag springer 4 minuter nu. Så jag skall testa att köra tio minuter språng så får vi se om den går upp. Skall testa det till måndag om jag orkar då måste väl pulsen gå upp. Återkommer om detta till måndag.

ROMAN: Ja idag till ett så var jag klar med denna omgången. Så imonn skall jag se om jag kan skriva lite efter jag har varit i stan. Då är det alltså att skriva ner den till datorn.

Nu är det nog för idag så jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: