onsdag 12 september 2012

Onsdag 12/9-2012 20:04

DAG: Jaha då kommer natt igen, somnade till ett tiden men sov sedan så där under natten. Slog upp ögonen till halv tolv så jag var sen idag, men fick i mig frukosten och satte igång med romanen. Körde den idag fram till två tiden då jag ringde till Samsungs support. Det var jävligt kasst att jag inte ringde innan nu har jag bara till fredag sedan går returrätten ut. Men jag hoppas få svar idag eller imonn så kan jag sticka in med den till fredag och byta den. Det är något fel med den så jag väntar svar på mail vad jag skall göra. Hoppas det kommer idag så jag kan sticka till fredag så skiter jag att skriva den dagen. Jag har bara en vecka på mig att få ny sedan måste jag reparera den istället. Så höll på med detta hela dagen så jag missade trummorna idag får ta det imonn stället. Så sedan till fyra tiden så gick jag igång med middagen, hade idag köttbullar med klyft och ketchup. Såg min serie idag när jag åt och sedan såg jag lite till på teven när jag åt lunch. Så efter detta så satte jag mig och läste lite ur människohamn ett par kapitel. Så mer? Jo det är lott idag och jag räknar med era tummar idag så jag kan kamma hem storvinsten. Ni får se på twitter. Så jo på mobilen så fick jag först göra en fabriksåterställning men det hjälpte inte så jag ringde fyra gånger innan jag fick svar. Och batteriet håller bara två dagar kunde ju ha gjort ett större batteri för det är inte mycket med två dagar.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn så får vi se vad pulsen säger då. Över 150 hoppas jag att jag kommer annars så får jag höja tiden igen. Vi får se vad som händer imonn, kommer med rapport imonn om detta.

ROMAN: Ja det gick bra idag även om jag tappade farten lite ett tag men jag kom igen idag. Nu är det inte långt kvar på den sedan skall jag läsa och gå på den igen. Det tar tid att skriva bra men jag har inte bråttom så det är lugnt.

Nu är det inte mer kvar att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: