tisdag 1 november 2011

Tisdag 1/11-2011 20:09

DAG: Jaha ny månad och ny blogg med men nu till natten igen då. Somnade inte som jag ville igår utan låg med lurarna på fram tills radiokanalen gick igång med morgonpratarna till fem. Då åkte de av och jag somnade tillslut, sov sedan rätt kasst fram till elva men kom inte ur sängen förrän till kvart över tolv. Fick i mig frukosten och så drog jag sedan igång med romanen men körde inte så länge idag. Efter detta så gjorde jag inte mycket kollade så att boxen hade ställt om sig och det hade den. Men efter detta så gjorde jag inte nått. Fram till tre tiden då jag gick igång med middagen, tänkte jag skulle gå igång tidigt idag så jag skulle hinna med att se filmen med. Så hade idag karréer med klyft och det var gott såg sedan min serie och så filmen sedan. Demoner och änglar eller om det var tvärt om den var väl så där men okey. Den sparade jag ett tag iallafall, så sedan drog jag i mig lunchen med och såg även då på teven. Men inte på nått speciellt bara slö tittade. Så imonn så är det roman och så skall jag ut och handla lite. Jo jag hade lagt in nytt lösenord till live men det gick inte in så jag fick återställa det idag och lägga in annat. Men denna gången så tog det och nu är det bytt det med. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera struts.

TRÄNING: Ja till torsdag så kör jag igen då ja men inget idag kommer igen till torsdag.

ROMAN: Ja körde bara en tre kvart idag men jag måste göra om igen imonn fick inte till det som jag ville så jag la ner för idag. Men har mer att skriva imonn och förhoppningsvis lite bättre sömn med så. Jag tar igen det imonn som jag brukar säga.

MUSIK: Ja kör igen till torsdag då mera ackord om allt går som jag vill.

Jaha det var inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni har tid att titta in då. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: