tisdag 8 november 2011

Tisdag 8/11-2011 20:05

DAG: Jaha natt  igen och en rätt kass sådan med, kunde inte somna igår men till fem tiden så lyckades jag tillslut. Sov sedan fram till elva då klockan ringde och jag flög upp. Sedan så fixade jag till mig och så drog jag till halv tolv till tandläkaren, ja eller tandhygienisten. Så fick idag recept på fluor tabletter som jag skulle ta sex om dan. Men när jag kom till apoteket så fick jag inte dessa på frikortet utan fick betala för dem så jag köpe en ask. Men jag skall ringa till dem imonn för det visade sig att fluor skölj går på frikort så jag skall se om jag kan ta detta stället. Så mer? Jo kom hem och tänkte då sätta mig att läsa men jag var för trött så jag sket i det och tog en mjukis istället. Så sedan till tre tiden så satte jag igång med middagen. Hade idag jag kotletter med pommes och såg mina serier idag med. Så såg sedan lite mer på gaget show när jag åt lunch. Så mer? Slö dag idag inte nått gjort på hela dan idag men det är så när jag inte sover. Men jag har svårare att somna nu efter träningen, om det inte beror på att jag skall upp vill säga. Vi får se till fredag men då skall jag träffa min trumkompis till 17:00 i Haga, vi får se om jag sover då. Mer? Nä nog för idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja skall köra igen till torsdag men har lite ont i benen idag efter språngmarschen igår. Hoppas foten håller bara.

ROMAN: Japp imonn då skall jag köra igen hoppas jag sover bra bara så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja jag kommer köra ackord ett tag till skall köra vänster hand sedan får vi se vad jag gör efter detta.

Japp 15 kronor igår skall nog lägga in lite mer lotto imonn så jag kan vinna lite till. Så men nu så säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: