söndag 13 november 2011

Söndag 13/11-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår till ett tiden och sov sedan fram till sju men somnade igen fram till tio tiden. Sov sedan fram till halv tolv innan jag kom ur sängen. Men vaknade ett otal gånger emellan med. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen. Efter detta så gick jag igång med hemsidan alla hade uppdaterat idag så på spotify sidan var det 105 106 107 och startsidan var det 131 132 133. Så efter detta så satte jag mig och läste lite fram till tre tiden. Men jag har bestämt mig för att läsa mer nu fram över åtminstone en timme per dag. Så efter detta så gick jag igång med maten hade idag kotletter med pommes idag. Jo jag tog en mjukis innan detta med, såg på mina serier idag med men två av dem slutade så då har jag bara en att se till söndagar. Så mer? Jo la upp dessa listor just nu på facebook och twitter glömde det innan idag. Så mer? Ja inget på lotto heller igår men kanske lite är det ändå, även om det inte är miljonvinst så kanske lite. Vi hoppas på det eller hur? Nu är jag klar för dagen så jag säger hej så syns vi imonn igen efter träningen.

TRÄNING: Japp ny vecka och jag är redo för att köra packade väskan idag lite innan bloggen.

ROMAN: Ja som jag sa över så måste jag läsa mer annars blir det inte bra. Tänkte köra en timme varje dag efter lunchen tänkte jag. Men kanske inte på måndag och torsdag då men annars så.

MUSIK: Ja skall köra imonn men jag måste rengöra spisen imonn innan jag går igång så efter det så skall jag köra men jag måste nog öva lite mer på de nya ackorden först.

Så ännu en dag till ända men jag hoppas jag får tillfälle att lägga upp att jag vann på twitter idag men det återstår att se det. Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: