lördag 26 november 2011

Lördag 26/11-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade lite bättre igår men sov så där sedan ändå. Kom till sans till elva tiden och kom då upp och fick i mig frukosten men efter detta så la jag mig igen. Kände mig rätt seg så jag la mig en halvtimme sedan så gick jag igång med romanen. Då var klockan tolv körde sedan fram till halv två så det blev en och en halv timme idag med. Sedan så gick jag igång med träningsmaten körde köttbullar med feta ost i idag. Så efter detta så drog jag igång med storstretchen var klar med denna till fyra tiden. Då jag gick loss på middagen hade idag köttbullar med mos och ketchup. Hade inte nått att se idag allt har tagit slut för säsongen så jag spanade lite på Discovery ett tag sedan på en film med men den var inget att ha. Så mer? Seg dag idag fick ändå gjort lite så men segt idag. Jo jag slog en signal till morsan idag och sa att jag behöver glasögon så jag inte ville ha ny stekpanna. Den får hålla ett år till hoppas jag, kollade lite på internet idag efter glasögon och jag tror jag kan få ett par för runt 2000 det var på Specsavers ligger runt 2000 för de billigaste som de har. Spanade även på Synsam men de är dyrare de använder annat glas. Så mer får se om jag köper sång lektion då går 2000 sedan 1000 till glasögon sedan har jag tömt hela bufferten och så måste jag få 1000 för morsan med. VI får se hur det går med det blir ändå inte förrän efter jul någon gång. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn, jo det är jo lördag och det innebär lotto. Så era tummar tack så kan ni se på twitter hur mycket det blev, eller till måndag om det inte blev nått.

TRÄNING: Jaha storstretch idag och seg som vanligt när det går på lördagar. Fick när jag spanade på ugnen idag lite ont i nacken fick ta två tabletter hoppas det släpper bara.

ROMAN: Ja idag fick jag lite gjort men jag tappade farten efter ett tag idag. Men jag fick ändå gjort idag i en och en halv timme så det är ändå en bra dag idag.

MUSIK: Ja till måndag skall jag gå loss igen vet inte om det inte blir lite text då vi får se.

Ja inte mer att orda idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: